През последните дни това приложение нашумя доста В света на 

...
През последните дни това приложение нашумя доста В света на 
Коментари Харесай

Какво е Grindr?

През последните дни това приложение нашумя много

В света на  бързите заеми, бързите закуски и взаимоотношения, софтуерните колоси не закъсняха и със основаването на приложения за бърз секс. В последните 10 години те се надпреварваха в построяването на постоянна мрежа за онлайн запознанства. Един от тях, ориентиран към хората с еднополови усети - Грайндър (Grindr), се трансформира в платформа №1 място на планетата където гей хора търсят мимолетни срещи за многообразие, замяна на голи фотоси или просто чат. Е, и освен! Дигиталната секс-арена предлага даже милувки против възнаграждение.

Ако употребявате Grindr, можете да намерите вашия предстоящ сътрудник, можете да си уредите прелестен диалог или просто среща. Но Grindr може да бъде и рисково минно поле - поради подправените фотоси на едрогърдести мачовци, както и поради заплахата от разпространение на персонални фотоси.

Потребителите на приложението би трябвало да бъдат внимателни поради предложения за секс против възнаграждение и поради оферти за срещи на странни места, които водят до рискове.

Когато към този момент сте консуматор на сигнално жълтото приложение, което употребява GPS координатите ви, то демонстрира останалите консуматори наоколо до вас. Ако те са разрешили тази алтернатива приложението ви демонстрира на какъв брой метра от вас се намират. Дори в латентен режим може да бъдете потърсен от различен консуматор като получите известие със характерен издайнически тон.

Grindr е световна мрежа, която може да бъде употребена на всички места по света. Разбира се, там можете да откриете и известни персони които не се срамят да демонстрират намерено своята половост и желания. 
Редакцията на Lifeonline не може да разяснява достоверността на скрийншота от приложението, само че се надявяваме той да бъде първият в България открит политик. Ако несъмнено, слуховете дават отговор на истината.
В Инстаграм открихме акаунт, който разгласява примерни диалози сред консуматори в приложението, ето някои от тях:
 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР